Selasa, 8 Mac 2011

TANPAMU KU RASA........

Hai...
Daa lama tak update kat BLOG nie...LAST masa saya tulis pasal ARWAH ABANG tu laar..
Yang tuu ingat ada sambungan , tapi teringin nak tulis pasal satu kisah ini dulu...hurm....
Bukan kisah apa pun tapi pasal teman jer laar...
Tapi teman juga yang bermakna dalam idop kan...?

Kat sini saya nak CERITA skit pasal hidup saya dan teman-teman seperjuangan sepanjang kat matrik nie...
Haa....diorang nie bagi saya Family Nombor 2 kat negeri orang nie...
nak kenal diorang tak....?

HAa.. Nie laar diorang..
Dari kiri NASUHA , IZZATIE , NALIA 
yang duduk dari kiri NADYA dan jugak saya tuu haa,,,

nIe pun diorang jugak....^^
Nie masa kami kat TAMAN berhampiran dengan rumah PENSYARAH..
kAMI saja laar pegi main kat san waktu-waktu petang,,,
isi waktu lapang...=P
yer laar tuu lapang...heee~
Nasib baik tak putus BUAIAN tuu.. Mana taknyer , badan tahap mak-mak orang daaah...
ini Saya dan jugak Lia...=)
Kami ingat nak naik gelongsor tu.. tapi takut patah pulak.. yer laar LIMIT untuk umur under 7 jer kot..
hehehehe.....^_^

tapi kami naik jugak...haa? 
tak percaya laar tuu...
tengok nie....
video

haa...tengok...tengok..kami naik kan.....????
amacam...COOL tak..??
huhuhu~

 JANGAN lar bagi tahu orang lain..tak pasal-pasal kena SAMAN...!
antara 2 pilihan..apakah yang akan anda pilih...?
PUSAT PELAJAR ATAU PUSAT SUMBER ATAU PUSAT BELI BELAH...
jadi kami dengan sepakat membuat keputusan untuk memilih.............
 .....PUSAT PELAJAR...
sebab kami cuma ada pusat pelajar....heheh~
dan kami sebagai pelajar....!
Kami juga berbasikal sekitar BUMI KMP ini...bukan say sorang ajer tao...tapi bersama teman yang lain...
nak tengok tak....???
video
Kami berbasikal kat belakang kmp nuuh...maaf laar klau GAMBAR tak jelas sangat..
Saya ambik dengan fon MURAH jer....~_~..
sound pun tak elok sangat sebab masa tu.. HANDFREE saya tak rapat sangat...
kepada teman-teman saya..saya mintak halal eyh..hee~

Nak tahu satu cerita , nie haa,,, BUDAK BUAS dari KMP...
hari tu DIA main BOLA TAMPAR...
Daa...paham-paham laar bila tak pandai kan...
nak tahu apa yang jadi...?
tengok tao....
Ini tangan budak buas itu...BENGKAK dan LEBAM akibat tangan bangku..
(kalau tak pandai main bola cakap kaki bangku )
Bayangkan tangan BUDAK BUAS itu hampir sebesar...sebesar aper euh...
hurm..argh,,apa-apa pun laa...
Tapi BESAR punyer TAO...?

NAK tahu BUDAK BUAS tu sapa..?
 budak buas itu adalah saya,,,,
hhehehh~...
 nampak nya masa tak mengizinkan saya nak tulis panjang-panjang..
sebab saya kena masuk kelas pulak ini....
so.. saya tinggal anda dengan beberapa keping gambar kami....
nadya n mee..
Zatie n mee..
kami.....plus kita......
Gambar ni saya pun musykil.. apakah yang di HURUNG oleh TEMAN-TEMAN saya sekalian ini..
Jadi saya telah mengambil gambar dioarang...
renung-renungkan lah diorang buat apa....
hehehe
soo..
satu lagi.. saya bukan apa letak gambar kami dok2 makan nuu..
sebab itu lah kerja kami kat KMP tercinta ini..
MAKAN - MAKAN - MAKAN
HUUU..
akhir kata.. makan lah untuk hidup dan jangan lah hidup untuk makan,...
bubye,,,
wASSALAMU....

2 ulasan:

Pedagang Melayu berkata...

Assalamuallaikum..salam kenal..

aku NUR HAYDA berkata...

wa'alaikumsalam....