Sabtu, 16 Februari 2013

NEW SEMESTER NEW PLANNING!!!

Yaw.. Yaw..yaww!!!

Haluw… waa… penoh dengan sawang blog Cik Hayda ni… da lama tak menulis kan… hihi…

Ok… here I am…bumi sintok bertuah ni… UUM tercinta…
sebenarnya… daa 2 minggu Cik Hayda kat sini… ada kursus,, 2 minggu kot.. kursus apa laa.. hukk 

KURSUS nie berjaya buat Cik Hayda KURUS!!

Weekkkk!
Cukup semua Majlis Tertinggi CAKNA

Kurus laa sangat.. padahal makin membesar . sebab sepanjang kursus ni… perghhh!! Makan mewah you.. hihi… so takkan KURUS laa.. J

Kerja makan je Cik HAyda ni kan... TAPI.. puas hati... makan ala-ala buffet so... macam2 ada! makan ja sampai korang kenyang!! just for FREE!!! 

Aktiviti Soo pack .. mati-mati ingat boleh kurus…huhu…
dalam berkursus tu.. kami ke Pendang Lake Resort.. pastu Sandy Beach Paradise Penang!! Waa!! 
Pengerusi(di tengah) di apit oleh 2 orang timbalan Pengerusi, dan di apitpula oeh 2 Orang Setiausaha.


the place was soooo nice… sangat bersih and view yang sangat CHANTEK!!!
soo… Cik Hayda nak rekomen korang pergi ke tempat ni…( waa.. macam promote lak… gituuuw!) hehe
So… today… is the first class for the new semester (sem 4) waa… today got 3 class jer.. so .. class pon so far.. Fun! Walaupun ada lagi Lect yang ta masok... an…


Cik Hayda sangat-sangat pening start dari kursus aritu lagi .. and last baru tenang…
bukan apa.. Cik Hayda kena uruskan budak2 untuk ke Stadium Bukit Jalil untuk
“PERHIMPUNAN ANAK Kelantan DI PERANTAUAN”
kat situ… 
so… Cik Hayda daa selesema and demam apa sumer.. so,, Cik HAyda tak pergi.. BUT!! 
kena juga handle budak2 untuk ke sana…

waa,,, BAS pun kami dapat last minute.. pastu budak-budak pun last minute..
soo.. kepala daa giler.. cari orang lagi..
2 buah bas equal to 80 people that we have to find.. 

kerja lebih senang if.. masa tu memang budak-budak kat U daa…
yang jadi payah nya adalah bila… 17 disember adalah hari pertama kelas kat UUM ni.. jadi buadak2 pon baru datang dari kampung… so.. tak ramai la yang nak pergi..
Pulun laa Cik Hayda cari orang.. sampai jem kepala.. haiyaa!.. badan penat tak hilang lagi dari kem..huhu

So.. setelah ditolak dan di tambah… dapat jugak kami kumpulkan seramai 5o lebih orang sahaja. Sebenarnya nak cancel jer sebuah bas lagi.. tapi bila COL xdapat plak.. so…

Budak-budak yang tersepak kat tengah jalan pon aku ajak jugak!. Hahahha..

Hurm…
Apa-apa pun… semoga semester baru nie… Cik Hayda ada azam yang baru… lebih teguh untuk Cik HAyda capai cita2…

Insya-Allah…

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

good luck for new semester..dh mkin krus dh tu..pape pun smoga tbah mnghadapi sem ni wlaupun byk rintangan dan ujian yg mlnda..James Bond 007..

aku nurhayda berkata...

kurus apanyaa... makin membesar ni... kiki.... terima kasih ya... semoga kita semua berjaya dalam hidup.... :)