Sabtu, 18 Disember 2010

AKU PENDATANG BARU..

Hai...
Aku pendatang baru...
~NAMA I :
NUR HAYDA....

~UMUR I :
 baru masuk 19 tahun..(tapi tak cukup lagi)27 ogos taun depan cukup laar..=)

~HOBI   :
 hobi I ....suka membaca KOT...hihi..lepas tuu suka makan...lepastu..suka melukis..haaa...ader turutan tao..=) ..

~CITA_2 :
 ermm.I tringin...nak jadi PENSYARAH...lepas tuu..  INGAT NAK MENIAGA...hurmmm.....hihi

~TENTANG I :
 I nie jenis yang SHY skit...tapi bila dah kenal dengan I elok..I giler - giler jugak...tapi bukan GILA tao..aa.
I jugak orang biasa - biasa jer..tapi I cuba untuk jadi LUAR BIASA...i nak buat orang yang kenal dengan I selalu happy...
selalu tersenyum...haa....bukan untuk I ..tapi untuk dunia...
dan yang penting,,untuk diri sendiri tuu,,,tao..

~peberet food :
  I uka makan macam - macamdan I jugak suka mencuba makanan-makanan yang baru,,,haa...for instance ajer tao...mungkin you all dah pernah makan.tapi I baru nak cuba...
MANISAN india...alahh...LADDU....hihi..kemudian...bnyak lagi yang I dok teringin nak cuba...nak sangat,,!!!
tapi yang pasti...I memang sukakan masakan maa I jugak macamana sekalipun..tao..biar sekaipun MAA i masakkan ikan masin goreng atau terur goreng sekalipun...iTU adalah makanan tersedap pernah I makan untuk hari itu...PERCAYA atau TIDAK...ini lah diri saya.

~sTATUS :
I sudah pun berusia 18 TAON AND above..soo...MY parents has GIVE me a green light too FIND a couple...soo...I dah dapat SORANG...daah cukup sangat...walaupun I MASIH USIA muda...tak bermakna,,,yang I TAk perlukan semua itu..I tahu.you all pun sependapat dengan I..kan?,,hee...tapi..I tahu BATAS i, sebagai WANITA ISLAM...dengan itu kawen xcepat adalah penyelesian..tapi....this is not a good time to think about that,.soo...we have plan that..5 year later...I wanna be and I 'LL TRY TO be a good WIFE....=)..<3 him..

~LATEST :
okey...sekarang nie...I study lagi..kat KOLEJ MATRIKULASI PERLIS..and I ambik COURSE accountancy....
urm...kepada sesiapa yang study kat kolej yang sama dan jadi followers I....try add I kat facebook...tao...
bukan nak promote..tapi sebagai PENDATANG baru,,=)
i NAK KENAL kan diri I lagi...tapi I rasa dah OVER pulak..tao..
okey2...I ambik course untuk satu tahun sahaja,,=)..bulan 4 2011 abes laah..huh....heee...tapi I heppy dok PERLIS nie...walaupun BANDAR NYA kecik..tapi CANTIK...BERSIH...suka I TENGOK..
ikhlas tao..haa....I suka PERLIS...LUV U! tahniah kepada sesiapa yang pernah sampai PERLIS..cantiklah! huuu..~

LAST BUT not LIST :
 HURMM..sebagai peminat BLOG jugak...i NAK...I dapat kepuasan yang mantap dalam penulisan nie..insyaallah...kesinambungan dengan cita-cita I jugak...I nak try buat satu novel...
semua dah dalam kepala....i'll try to do my best,,,,=)..
okey..times out...i gotta go....hee...so next...i will post a new blog as my Starter to become a good BLOGGER ...tanxsss...


WITH LOVE..
NUR_HAYDA...^__^"

1 ulasan:

aku NUR HAYDA berkata...

TO BECOME A GOOD BLOGGER...I HAVE TO BRAVE.....=)